Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI presenta una campanya per declarar els llocs de feina «espais lliures de masclisme»

6176
«Espai Lliure de Masclisme».

La secretaria de la Dona del sindicat STEI organitza per aquest pròxim dimarts 22 de novembre, la presentació de la campanya «Espai Lliure de Masclisme». La campanya ja s'està desenvolupant des de l'Organització de Dones de la Confederació Sindical, de la qual en formen part, pels diferents territoris de l'Estat espanyol.

La presentació de la campanya per fer front al masclisme tendrà lloc el pròxim dimarts a les 10:30 hores a la seu de l'STEI, C/Jaume Ferran, 58 de Palma.

Des de l'STEI expliquen que la iniciativa sorgeix per donar continuïtat a la jornada de lluita feminista històrica que va tenir lloc el passat 7 de novembre del 2015, a Madrid, la «Marxa Estatal contra les Violències Masclistes».

En aquest sentit, assenyalen que les treballadores i els treballadors que així ho consensuïn, en assemblea o en claustres, «han de declarar els seus centres de treball com Espais lliures de masclisme».

Han recalcat que, en realitzar aquesta declaració, es comprometen a «vetllar per garantir els drets i llibertats de les empleades i dels empleats de la seva empresa, establiment, col·legi, institut, etc.» i es signa un manifest.

Finalment, han apuntat que aquesta campanya està oberta a tots els sectors, tant públics com privats, siguin o no persones afiliades al sindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.