Setmanari d'informació local - 138 anys

Reus: «Ens reunirem amb partits afins per fer un front comú davant dels atacs de l'Estat espanyol»

6238
Diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus.

El diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus, ha assegurat que des de la formació, es pretén dur a terme una «roda de contactes amb partits afins al Congrés com Compromís o ERC per fer front comú davant dels atacs que estem patint».

Així ho ha afirmat Reus aquest dilluns, després que hagi estat demanat per la valoració del partit ecosobiranista respecte als pressupostos del 2017. El diputat, Antoni Reus ha contestat que MÉS per Mallorca valora «positivament» els pressupostos aprovats i que «ara mateix l'únic risc que tenim a les Illes Balears són les polítiques que du a terme l'Estat espanyol, com la reclamació de les depuradores o el retall en el descompte de resident», ha detallat el diputat.

En aquest sentit, Reus ha explicat que, per fer front a aquesta situació, la formació establirà aliances amb els partits afins al Congrés .

Així mateix, referent als pressupostos ha remarcat que aquests pressupostos «són possibles en part pel creixement, però la part més important és la deriva tributària del Govern». Assegura que «una altra política tributària suposaria manco ingressos i menys despesa social». Ha assegurat que «es tracta de la política tributària que es va acordar als #AcordspelCanvi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.