Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI demanarà un primer centre de FP integrat per a Menorca

6326

El PI (Proposta Per Les Illes) ha registrat una Proposició No de llei a debatre en el sí de la comissió parlamentària d’Educació per tal de crear el primer centre integrat de Formació Professional a Menorca.

El PI recorda que a Menorca actualment tots els estudis d’FP es fan a centres de secundària on les normes, la metodologia i la gestió de l’espai no tenen en compte aquest tipus d’estudi.

Per posar l’exemple de la mateixa Proposició No de Llei, actualment a l’Institut d’Estudis de Secundària Maria Àngels Cardona s’està cursant la FP bàsica de cuina i restauració, manteniment de vehicles i serveis administratius; els Graus Mitjans de gestió administrativa, cuina i gastronomia, serveis de restauració i electromecànica de vehicles; i els Graus Superiors d’administració i finances i direcció de cuina. Una oferta amplia per un espai que s’ha quedat petit on a més de secundària també es fan cursos del SOIB i FP a distància.

A la mateixa iniciativa El PI proposa que el Govern arribi a un acord amb Ports de Balears per tal d’adequar a aquests efectes l’antiga terminal del port de Ciutadella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.