Setmanari d'informació local - 138 anys

Diferents països intercanvien estratègies de millora per promoure la bici a Palma

6432

La seu de PalmaActiva ha acollit aquest dimecres un «workshop» de feina de les Federacions de ciclistes europeus al qual han assistit representants de diferents països com Suècia, Finlàndia, Grècia, França, Eslovènia, Croàcia i Espanya.

Els participants d’aquest workshop, promogut per la European Cyclist Federation (ECF), han intercanviat experiències sobre eines de millora en la tasca d’implantació de la bici així com sobre campanyes de difusió i promoció de l’ús de la bicicleta a diferents països i ciutats.

Així mateix, els participants espanyols, membres de l’entitat ‘Conbici’, Coordinadora en defensa de la bici, han aprofitat per exposar la necessitat de que a l’estat espanyol es redacti un Pla Estatal de la Bicicleta tal i com ja s’ha fet amb èxit a altres indrets europeus. En aquest sentit, els representants de ‘ConBici’ han destacat el fet que així existiria una estratègia global d’implantació de la bicicleta com a mitjà de transport a diferents ciutats i que aquest pla no depengués exclusivament dels municipis.

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat de Palma, Joan Ferrer, ha aprofitat per fer una visita guiada amb bicicletes per diferents indrets de ciutat i explicar així la implantació de l’ús de la bicicleta a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.