Setmanari d'informació local - 138 anys

En marxa la tramitació perquè els béns culturals i artístics de la Caixa d'Estalvis romanguin a les Balears

6452
La iniciativa que fou presentada pel Grup Parlamentari El Pi i defensada per la diputada Maria Antònia Sureda, ha estat aprovada per assentiment de tots els grups parlamentaris amb l’acceptació de l’esmena proposada per MÉS per Mallorca.

La sessió de la Comissió de Cultura, Educació i Esports del Parlament, celebrada aquest dijous, s'ha procedit al debat i a la votació d'una proposició no de llei relativa a garantir que els béns culturals i béns artístics de la Caixa d'Estalvis de Sa Nostra romanguin a les Illes Balears.

La iniciativa que fou presentada pel Grup Parlamentari El Pi i defensada per la diputada Maria Antònia Sureda, ha estat aprovada per assentiment de tots els grups parlamentaris amb l'acceptació de l'esmena proposada per MÉS per Mallorca.

Així, s'ha decidit posar en marxa la tramitació dels expedients administratius i l'adopció dels acords que garanteixin que les obres artístiques i culturals (sobretot les que tenen contrastat valor artístic) que al llarg dels anys va acumular la Caixa d'Estalvis de Balears, Sa Nostra, quedin a les Illes Balears de manera que puguin ser gaudides pels ciutadans, en col·laboració amb els consells insulars. En aquesta línia, també s'estudiarà la possibilitat (juntament amb els consells insulars) d'adquirir part o la totalitat de les obres artístiques i culturals que al llarg dels anys es varen acumular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.