Setmanari d'informació local - 138 anys

Errejón: «Els Països Catalans són una unitat lingüística i cultural»

6454

La periodista Àngels Barceló i el responsable de la Secretaria Política de Podemos, Íñigo Errejón, varen ser els protagonistes del capítol de la sèrie d'entrevistes a TV3, 'Fora de Sèrie'.

Cada setmana, els dijous, TV3 ofereix un nou capítol en el qual un periodista famós entrevista el personatge que escull. Aquest dijous, TV3 oferí l'entrevista entre Àngels Barceló i Íñigo Errejón.

El polític madrileny, que parlà durant tota l'entrevista en català, va explicar la seva estada a Girona i el perquè del fet que parlar català fa que entengui més bé la idiosincràsia de Catalunya i el fet que Espanya sigui un estat plurinacional. També va declarar que entén els independentistes catalans. Quan Àngels Barceló li demanà pels Països Catalans, Errejón respongué: «Els Països catalans són una unitat cultural i lingüística» i afegí «seran una unitat política si així ho decideixen els seus ciutadans» i insistí que «és innegable que són una unitat lingüística i cultural i si són o no una unitat política hauria de deprendre exclusivament de la seva gent».

Íñigo Errejón repassà durant l'entrevista aspectes més íntims com la relació amb els seus pares o la càrrega que li significa ser un personatge públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.