Setmanari d'informació local - 138 anys

Xurí president d'Esquerra Mallorca amb el 88% dels vots i Llodrà d'ERC-Illes amb el 73%

6606

El glosador Mateu Matas 'Xurí' ha estat elegit el president d'Esquerra Mallorca, aquest dissabte, amb un 88% dels vots i Joan Llodrà, regidor de l'Ajuntament de Manacor, ha estat escollit com a president d'Esquerra-Illes amb el 73% dels sufragis.

Matas ha presentat l'única candidatura per optar a la presidència del partit independentista i comptarà amb una Executiva que integra totes les sensibilitats del partit, formada per 14 persones.

El nou president ha expressat que, «la nova etapa que s'obre en els propers mesos i anys ha de servir per teixir una xarxa que permeti avançar cap a la sobirania social i nacional». En aquest sentit, a la cloenda, ha explicat que el projecte que genera «més il·lusió és el de treballar en pro de tots els mallorquins i mallorquines» i ha promès l‘esforç, dedicació, treball i compromís «per anar cap aquesta direcció».

Per altra banda, Esquerra Republicana de les Illes Balears ha convocat avui la seva militància en una jornada electoral a cada una de les illes per tal d'escollir nou president i nova executiva. L'equip liderat per Joan Llodrà ha obtingut un suport del 73% de la militància. El nou president ha volgut donar les gràcies a l'Executiva sortint i al seu president, Guillem Morro, per tota la dedicació dels últims temps.

A la cloenda, a la qual han assistit diferents entitats i partits polítics, han intervingut Mònica Palacín, Secretària d'Organització d'Esquerra Republicana, i Bernat Picornell, senador. Palacín i Picornell han mostrat tot el suport cap als dos nous equips i han esperonat a tots els militants a «remar cap a una mateixa direcció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.