Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes afirma que Monedero l'ha amenaçat

6720

El diputat de Podem per Balears, Juan Pedro Yllanes, ha denunciat aquest dijous que el cofundador i exdirigent de la formació, Juan Carlos Monedero l'ha amenaçat per haver manifestat la seva posició al debat intern del partit, que d'aquí a dos mesos celebrarà el seu segon congrés. El jutge en excedència és partidari de les tesis del secretari Polític, Íñigo Errejón.

Per la seva banda, Monedero s'ha apressat a sortir al pas de les acusacions abocades per Yllanes i ha afirmat, en el seu compte de Facebook, que ha estat, simplement, un malentès.
Yllanes ha explicat que aquest dijous, en el menjador del Congrés, ha estat amenaçat «pel company Juan Carlos Monedero, qui m'ha advertit que fins a febrer puc dir coses que a ell li molesten però que quan tot torni a l'ordre, tengui 'ojito' amb el que dic», segons ha relatat el jutge en excedència en un escrit publicat al seu canal de Telegram.

Per Yllanes, «aquestes actituds són repugnants» i no evitaran que seguesqui donant la meva opinió sobre allò que Podem necessita. «No vaig callar en la meva carrera judicial i no vaig decidir participar en política per callar», avisa.
«Com comprendreu, com a jutge i com a persona, no puc deixar passar la intimidació», conclou al seu escrit el diputat d'Units Podem, que en els darrers dies ha mostrat el seu suport a la campanya llançada pel sector que encapçala Errejón.

La versió dels fets que ha donat Monedero en el seu compte de Facebook difereix de la del seu company de partit: «Li he dit a Juan Pedro, al costat dels altres companys, que crec que ara, pel procés intern, toca debatre, plantejar totes les diferències que siguin necessàries, argumentar en totes les direccions possibles i també que, malgrat el debat que mantinguem, que crec molt important que després del procés de Vistalegre tornem a treballar tots junts».
«Quan han abandonat el menjador», ha afegit Monedero, «ens hem tornat a saludar amb el mateix afecte. Després he vist, per una nota de Juan Pedro, que no ens hem entès. Llàstima no haver-ho pogut discutir allí mateix. Estic convençut que ho haguéssim aclarit. Així li ho he comunicat. Com ha de ser entre companys. Estic convençut que ha estat un malentès».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.