Setmanari d'informació local - 138 anys

Huertas confirma que ha presentat les seves al·legacions contra la sanció d'expulsió acordada per Podem

6754
Xelo Huertas, a l'entrada del Parlament. | E.P.

La presidenta del Parlament, Xelo Hortes, ha confirmat aquest dissabte que durant la jornada de divendres, en l'últim dia de termini, va presentar les seves al·legacions contra la sanció d'expulsió acordada per la Comissió de Garanties de Podem a Balears.

Respecte al contingut de les seves al·legacions, la presidenta del Parlament no ha volgut avançar més detalls encara que ha explicat que «van en la mateixa línia» que les presentades per la diputada Montse Seijas.

En el seu escrit, Seijas ha assegurat estar «sentenciada injustament» i haver estat privada del dret a defensar-se, així com ha sol·licitat a la Comissió que s'acordi la nul·litat de la mesura de suspensió cautelar i d'expulsió acordada.

Desproporcionada

A més, la diputada de Podem ha assenyalat que la resolució «s'evidencia com radicalment desproporcionada, dissenyada arbitràriament, amb premeditació i traïdoria per ocultar la veritable finalitat de l'expedient sancionador, la separació definitiva del partit d'una militant crítica amb la cúpula del partit».

Les diputades Xelo Hortes i Montse Seijas i el membre de la formació Daniel Bachiller van ser expulsats del Partit el passat 5 de desembre per la suposada amenaça de les dues diputades de votar en contra dels pressupostos autonòmics de 2017 si no contemplaven finançament per al laboratori científic que dirigeix Bachiller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.