Setmanari d'informació local - 138 anys

El president del Consell vol que l’aeroport de Son Sant Joan es digui Ramon Llull

6766
Imatge de Llull. El president del Consell de Mallorca li vol posar aquest nom a l’aeroport de Palma. | M.E./Facebook

El representats del Consell de Mallorca volen que l’aeroport de Palma, actualment anomenat de Son Sant Joan, es passi a dir aeroport Ramon Llull. Tal com ha fet públic aquesta setmana Miquel Ensenyat (MÉS), president de la institució insular, a través del seu Facebook, mitjançant una carta a institucions públiques i entitats de la societat civil, «esperam replegar suports perquè el doctor il·luminat i el creador del català literari tengui un reconeixement perpetu en el 700 aniversari de la seva mort».

Segons Ensenyat, la proposta «espera lligar tradició i modernitat». «La infraestructura més important de la Mallorca contemporània portarà el nom del mallorquí més universal. D’aquesta manera, trencaríem els tòpics de Mallorca com a destí de sol i platja i cada vegada que s’anomenàs l’Aeroport Ramon Llull faria referència a un dels pensadors més importants de l’Edat Mitjana».

Gestió insular

La decisió final de canvi de nom estarà en mans d’AENA i del Govern espanyol. Així, a banda del canvi de nom, Ensenyat ha reclamat «poder decidir sobre les nostres ports i aeroports. Només tenint les eines adequades podem gestionar més a prop i millor a favor dels mallorquins i les mallorquines».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.