Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila confia que el Govern espanyol tengui en compte les obres del Baluard del Príncep

7058
El batle de Palma, José Hila, ha assegurat aquest dimarts que confia amb que el Govern espanyol inclogui les dues darreres fases de les obres de recuperació del Baluard del Príncep.

El batle de Palma, José Hila, ha assegurat aquest dimarts que confia que el Govern espanyol inclogui les dues darreres fases de les obres de recuperació del Baluard del Príncep pendents en el pròxim projecte de Pressupostos Generals.

Així ho ha afirmat el batle, després d'una visita a les obres, acompanyat del ministre espanyol Íñigo de la Serna, i de l'arquitecte del projecte, Elías Torres. Segons ha explicat Hila el ministre ha afirmat que mirarà el projecte «amb afecte».

Durant el recorregut, que s'ha desenvolupat des de s'Hort del Rei fins a la Porta del Camp, Torres ha anat explicant tots els detalls de l'obra.

Actualment falten dues fases de l'obra, ja aprovades per la Junta de Govern i presentades al Ministeri de Madrid. Aquestes fases suposaran la rehabilitació del fossat i el pont que connectarà amb la plaça de la Porta del Camp.

Una vegada el ministeri espanyol aprovi la inversió, en dos anys podria estar acabat. L'arquitecte Elías Torres ha explicat que va començar amb el projecte l'any 1983. Hila ha destacat que aquest és «un projecte de ciutat» defensat pels diferents governs municipals que han passat per l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.