Setmanari d'informació local - 138 anys

La «singularitat, versatilitat i composició» de les herbes en una publicació

7076
Les herbes mallorquines han estat motiu d'una publicació divulgativa.

Les herbes mallorquines han estat motiu d'una publicació divulgativa en la qual els autors han explicat les singularitats i la versatilitat d'aquesta beguda a l'hora de ser utilitzada.

Segons ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, l'objectiu d'aquesta publicació és impulsar i contribuir al coneixement del producte amb una marca de qualitat.

«Les herbes són la beguda tradicional que representa indiscutiblement Mallorca en tots els llocs del món», ha indicat la Conselleria, que explica que ha volgut aprofitar l'experiència del químic Josep Maria Natta, al costat de la de Josep Campins, Francisca Sánchez i Miquel Palou, per donar a conèixer aquest producte a través de 'Quaderns de Divulgació'.

Els autors presenten les singularitats de la beguda, tant pel que fa a la composició, com a la versatilitat a l'hora de ser utilitzada com a aperitiu, en la cuina o en la rebosteria. D'aquesta manera, es persegueix també contribuir a la difusió d'un producte amb una marca de qualitat emparada en una denominació geogràfica protegida.

Amb aquesta publicació, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca pretén impulsar i contribuir al coneixement d'una de les begudes més emblemàtiques de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.