Setmanari d'informació local - 138 anys

Stop Desnonaments evita el desallotjament «exprés» d'una família amb dos menors

7154
PAH Mallorca.

Stop Desnonaments Mallorca ha aconseguit aturar un «desnonament exprés» d'una família amb dos fills menors que afrontava aquest matí el desallotjament del seu habitatge a Palma.

Un dels portaveus de Stop Desnonaments Mallorca, Joan, ha explicat que, gràcies a la protesta que han mostrat membres de la seva organització, la família d'Isidro podrà estar durant un mes més a l'habitatge, que està situat al carrer del Forn de Vidre Vell, número 2, prop de la Porta St. Antoni.

Segons assenyalen des d'aquesta entitat, es tracta del primer d'una sèrie de desnonaments previstos per part de l'empresa Agopolis Business, S.L «que desnona i especula amb antics habitatges protegits situats al centre de Palma que va adquirir a través d'un banc i d'una promotora fallida».

Segons ha explicat el portaveu, la família ha comptat també amb el suport de l'Oficina Antidesnonaments, que s'ha encarregat d'intervenir davant l'ordre de desnonament.

Segons ha explicat Joan, l'empresa propietària dels habitatges actua com un holdout, o fons d'especulació lliure, al mateix temps que ha demanat a l'Ajuntament de Palma que intervengui per garantir que els habitatges protegits «serveixin per al dret d'un habitatge, evitant els desnonaments i totes les seves conseqüències».

Després de l'oposició inicial, finalment la comissió judicial ha hagut de desistir i s'ha paralitzat el desallotjament, ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.