Setmanari d'informació local - 138 anys

«Huertas ha d'evitar l'espantós espectacle d'aferrar-se al seu càrrec»

7162
Alberto Jarabo compareix davant la premsa envoltat de militants i càrrecs oficials de Podem.

El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, ha comparegut aquest dilluns a la seu del partit a Palma per explicar l'expulsió de dues de les seves diputades: Montserrat Seijas, representant per Menorca, i l'actual presidenta del Parlament, Xelo Huertas, a les quals ha qualificat com a «trànsfugues».

«Exigim a Xelo Huertas i Montse Seijas que tornin les seves actes de diputades per a que tornin a la llista que va ser votada per la gent el dia 24 de març. Podem no es pot permetre castigar després dels tribunals», ha manifestat el secretari de Podem.

Jarabo ha afegit que «demanam el darrer servei a la ciutadania a l'encara presidenta del Parlament. La responsabilitat es conjuga dimitint. Volem que s'eviti l'espantós espectacle d'aferrar-se al càrrec».

«Huertas i Seijas no han estat a l'altura de Podem. Sense codi ètic, sense limitació salarial, aquestes diputades es converteixen en trànsfugues i en l'eina del Partit Popular per tornar al Govern i fer retallades», ha sentenciat Alberto Jarabo.

Jarabo ha afirmat que han rebut «felicitacions per part de l'executiva nacional» en relació a la gestió d' aquesta polèmica tot i que també ha reconegut que la gran quantitat de compromisos electorals que ha hagut d'afrontar Podem en pocs mesos ha donat peu a un «marge d'excesiva laxitut quant al control dels seus candidats electorals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.