Setmanari d'informació local - 138 anys

Artur Mas visita Mallorca un any després del seu famós 'pas al costat'

7174

Aquest dilluns s'ha complit un any exacte del famós «pas al costat» d'Artur Mas que va propiciar l'acord entre Junts pel Sí i la CUP i la investidura de Carles Puigdemont com a President de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dimarts, Artur Mas serà a Mallorca, convidat per l'Obra Cultural Balear, per pronunciar una conferència titulada 'L'estat del Procés', al Centre de Cultura Sa Nostra (c. de la Concepció, 12, de Palma) a les 20.00 h.

La visita de Mas a Mallorca coincideix amb l'anunci de Puigdemont de que d'aquí a un any no serà president de la Generalitat i, amb l'obertura del debat successori. De moment, els noms que més sonen com a possibles candidats del PDECat són el del propi Artur Mas i el de l'actual portaveu del Govern català, Neus Munté.

De totes maneres en un any, des del famós 'pas al costat' han passat moltes coses a Catalunya i en els propers 365 dies han de passar, també, moltes coses. De fet, d'aquí a un any, si es compleix el full de ruta de la majoria social i política, Catalunya hauria de ser ja una república independent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.