Setmanari d'informació local - 138 anys

Cap Pela dóna el sus a les festes de Palma amb el pregó

7268

El grup musical Cap Pela ha estat l'encarregat de donar el sus a les festes de Sant Sebastià amb un pregó en el qual han recordat els seus inicis i la seva trajectòria de 23 anys com a banda pop-rock que interpreta les cançons únicament amb la seva veu.

Els integrants han assegurat estar «orgullosos de dir que són de Palma» i han manifestat que se senten «uns privilegiats ja que és un luxe viure en aquesta ciutat».

Per aquest motiu, han indicat que és necessari «cuidar-la i dotar-la de les coses que la fan més amable, més acollidora i més viva».

Ens sentim molt agraïts i orgullosos de poder fer el pregó de festes de la ciutat que ens ha vist néixer i ens ha unit com a grup», ha explicat Cap Pela.

La banda ha explicat que fan versions de cançons en llengua anglesa, però sempre intentant «donar a conèixer les nostres arrels».

Durant el pregó, que ha constat d'una part llegida i una altra cantada, el grup ha recordat amb especial emoció quan van cantar '

'el So de Pastera' a la Gala dels Premis Max.

El pregó infantil, que ha iniciat a les 20.10 hores, ha consistit en una representació teatral de 'En Tianet i na Tianeta' a càrrec de la companyia de teatre de Teresetes Paradís.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.