Setmanari d'informació local - 138 anys

Bustinduy (Podem): «Toca repensar la millor estratègia per guanyar les eleccions»

7282
Pablo Bustinduy participa aquest dissabte en una trobada de Podem a Palma. | E.P.

El portaveu d'Exteriors d'Units Podemos, el diputat Pablo Bustinduy, ha explicat que ara és el moment de «repensar la millor estratègia per arribar a l'objectiu de guanyar les eleccions».

Segons ha assenyalat el diputat, «l'organització ha de nodrir-se de l'avaluació i de l'autocrítica» i ha assegurat que «el paper de la militància és clau». En aquest sentit, ha afegit que «els votants han de ser actius i prendre la paraula»  perquè s'aconsegueixi un Podem «més plural i obert».

«La hipòtesi principal és assumir que és possible guanyar aquí i ara i que és possible governar aquest país per aconseguir una societat més justa», ha afirmat Bustinduy. Respecte a Vistalegre 2, el portaveu d'Exteriors d'Units Podemos ha manifestat que espera que siguin «capaços» de tenir el debat de la manera «més fraterna i rigorosa possible». No obstant això, ha reconegut que fins ara no s'ha aconseguit fer-ho bé «i s'ha canalitzat malament el debat».

Responsabilitat i contrast d’idees

Per aquest motiu, Bustinduy ha indicat que tots tenen la responsabilitat «perquè es puguin contrastar les idees i que el rumb que surti de l'Assemblea Ciutadana sigui el més idoni».

El diputat participa aquest dissabte a les 19.00 hores en l'acte 'Decideix el destí de Podem. Participa a la creació dels documents', al costat del diputat Juan Pedro Yllanes i la secretària general de Podem Palma, Antònia Martín.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.