Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort repartirà unes 200 torradores, algunes vegetarianes i veganes

7368
L'Ajuntament repartirà aquest dijous per tota Palma al voltant de 200 «torradores».

L'Ajuntament repartirà aquest dijous per tota Palma al voltant de 200 «torradores», onze d'elles vegetarianes o veganes, per la Revetla de Sant Sebastià d’aquest dijous vespre.

Segons han informat des de Cort, el departament de Logística de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat fa aquest repartiment entre les «torradores» instal·lades per l'Ajuntament en diferents places i les sol·licituds d'entitats.

A les places amb concert es repartiran més de 70 llocs per torrar carn (i en alguns casos, «torrades veganes»), i, en total, per a la revetlla es repartiran 17 tones de llenya, xifra similar a la de l'any passat, a més de 250 tones d’arena pels foguerons i 180 sacs de 20 kg per les «torradores».

Quant a la neteja, es preveu comptar amb més de 40 persones i nou granaderes, a més de dos equips a pressió, amb dos camions cisterna de 10.000 litres cúbics i una pala amb dos camions per recollir les restes dels foguerons.

Es començarà a recollir a les 2.00 hores i està previst que es doni per acabat a partir de les 8.00 hores del matí.

El dispositiu de seguretat estarà format per 110 agents de policia local, entre el servei ordinari i el destinat a les diferents places amb actuacions i foguerons.

A més hi haurà 64 bombers (40 de guàrdia i 24 en els foguerons), 12 membres de protecció civil, 44 membres de seguretat privada, 30 membres de manteniment i 23 membres de l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.