Setmanari d'informació local - 138 anys

La música, el teatre i les arts visuals seran protagonistes de la gala dels Premis Ciutat de Palma

La gala se celebrarà el dia de Sant Sebastià, 20 de gener de 2017 a Teatre Principal, a les 19:00

7376

La música, el teatre i les arts visuals seran protagonistes de la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma, que se celebrarà el dia de Sant Sebastià, 20 de gener de 2017 al Teatre Principal, a partir de les 19:00 h.

L’equip responsable de la posada en escena de la present edició d’aquesta cerimònia tornen a ser professionals de les arts escèniques. La direcció artística de la gala serà a càrrec de Joan Fullana, fundador de la companyia Corcada Teatre i director de la sèrie d’IB3 Mai neva a Ciutat.

Els presentadors seran l'actriu i cantant Rosa Serra i l'actor i cantant Toni Vallés.

Música

Per primera vegada en la història del premis, en l’edició de 2016 s’ha convocat un premi de la música, al millor disc independent de l’any. Un premi que s’ha batejat amb el nom de 'Bonet de Sant Pere' ja que aquest 2017 es commemora el centenari del seu naixement. Des de la regidoria de cultura es considera la figura de Bonet de Sant Pere com una de les més rellevants del segle XX en l’àmbit musical, figura local que esdevingué internacional i que resulta cabdal per a explicar part de la història cultural contemporània de Palma». Per tot això, la gala de lliurament d’enguany tendrà ben present la figura de Bonet de Sant Pere. També està previst els guanyadors del premi facin algun tema en directe.

Els assistents a la gala també podran gaudir d’un tast del text guanyador del Premi de Teatre i, a més a més, Calpurnio, (Eduardo Pelegrín) guanyador del premi de còmic de la passada edició aportarà una mostra de la seva obra a la cerimònia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.