Setmanari d'informació local - 138 anys

Els escriptors celebren el Sant Sebastià literari

7404
L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, l'Obra Cultural Balear i el PEN Català organitzen un brindis pel celebrar el Sant Sebastià Literari.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, l'Obra Cultural Balear i el PEN Català organitzen un brindis pecelebrar el Sant Sebastià Literari. Un any més, «i després d'haver reivindicat durant la passada legislatura la tornada a la normalitat dels Premis Ciutat de Palma», els escriptors brindaran pel Sant Sebastià Literari a Can Alcover, acompanyats del xeremier Jaume Sastre.

Entre els autors que han confirmat l'assistència al brindis destaquen Nora Albert, Miquel Bezares, Rosa Maria Colom, Aina Ferrer, Joan Guasp, Laia Martinez i Lopez, Tana Marcè, Jaume Mateu (president d'Obra Cultural Balear), Gabriel Mestre, Pere Morey, Felip Munar, Heike Nottebaum (en representació del PEN Català), Ismael Pelegrí, Damià Pons, Eusèbia Rayó, Fanny Tur (vicepresidenta de l'AELC a les Illes), Miquel Àngel Vidal i Antoni Vidal Ferrando.

Tot seguit es desplaçaran cap al Teatre Principal per assistir a la gala de lliurament dels premis al Teatre Principal i mostrar-hi el «reconeixement i suport».

Antoni Vidal Ferrando dirà unes paraules durant la gala de lliurament dels premis al Teatre Principal en nom del col·lectiu d'escriptors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del PEN Català.

Així, conviden a tothom que vulgui participar d'aquest brindis aquest divendres 20 de gener a Can Alcover a les 18.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.