Setmanari d'informació local - 138 anys

La productora de La Sexta Notícias farà els informatius d'IB3

7406

El grup Mediapro, a través de la seva empresa Liquid Media (productora entre d'altres de ‘la Sexta Notícias’, ‘la Sexta Deportes' i les retransmissions d'esdeveniments com la Fórmula 1) s'ha adjudicat els continguts informatius de la televisió IB3, segons va confirmar aquest dijous el seu director general, Andreu Manresa.

Liquid Media s'encarregarà dels informatius de la televisió pública però també d'altres programes amb format similar i dels debats. Així s'establia en el plec del concurs al que varen optar també l'actual concessionària, CBM, el grup Lavinia i Vídeo Report.

La concessionària assumeix el personal de CBM i també planteja un augment del mateix. El contracte és per dos anys encara que prorrogable a dos més.

L'adjudicació deixa a l'aire fins al final de la legislatura la possibilitat que IB3 internalitzi els seus serveis informatius, és a dir, que siguin de producció directa.

Liquid Media (Mediapro) es va imposar per escàs marge i es va valorar especialment la proposta econòmica. Manresa va assegurar aquest dijous que «no han intervingut criteris polítics ni imposicions» de cap tipus. Les valoracions es publicaran en els propers dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.