Setmanari d'informació local - 138 anys

Una Revetla dispersa i pendent de la pluja, però intensa i participada

7408

Malgrat el vent, el fred i la pluja intermitent que ha caigut durant tota la nit d'aquest dijous, milers de ciutadans han participat a la revetla de sant Sebastià.

El fet que, per primera vegada es programàs un espai de concerts fora del perímetre que marquen les avingudes i que a la plaça de Cort no hi hagués actuacions, ha fet que la revetla hagi estat més dispersa que en anys anteriors, però, en general, l'ocupació de les places on hi havia concerts ha estat alta. La Plaça Major, jacint Verdaguer i plaça de la Reina han estat les més concorregudes.

La Revetla havia començat a les 18.00 hores a la Plaça Major amb una actuació d'animació a càrrec del grup Flanders. Més tard, els Gegants i capgrossos de la Sala, acompanyats pels xeremiers i el grup de ball Al Riyad, varen sortir de Cort cap a la Plaça Major i varen tornar abans que el Drac de na Coca protagonitzàs la tradicional encesa del fogueró davant les autoritats locals.

A partir d'aquí, es varen anar encenent els foguerons i torradores, més repartits que en cap ocasió anterior.

Menció a part mereixen les celebracions organitzades per les colles ciutadanes. La Confraria de Sant Sebastià aplegà més d'un milenar de persones que desfilaren pels carrers de Palma i feren bulla des del matí fins ben entrada la matinada. Un altra milenar s'uniren, amb el mocador groc al coll, a la festa organitzada per Orgull Llonguet que també mantingué el tipus fins la matinada a ritme de xaranga i de disjoqueis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.