Setmanari d'informació local - 138 anys

El 'Think up Culture' se celebrarà des d'aquest dimarts fins dijous

7464
Think up Culture! una trobada de mecenatge i finançament d'indústries culturals i creatives.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, ha presentat aquest dilluns la tercera edició de Think up Culture!, una trobada de mecenatge i finançament d'indústries culturals i creatives que se celebra des d'aquest dimarts fins al dijous.

Carrió ha explicat que aquest esdeveniment, que se celebrarà en el CaixaForum i el Teatre Mar i Terra, és «importantíssim» perquè permet a Palma «com a ciutat connectar idees, persones i projectes i a més, atès que és la tercera edició, ja està consolidat».

D'aquesta manera, Carrió ha remarcat que la responsabilitat del sector públic és «posar mitjans perquè aquests projectes privats es donin a conèixer i tirin endavant».

Els eixos temàtics d'aquesta edició són: els districtes culturals i creatius com a motors de la transformació d'una ciutat i el desenvolupament d'audiències culturals dins de l'afluència turística.

Cort, que juntament amb el Govern, el Consell i el Ministeri de Cultura dóna suport a aquest projecte, programa aquest any dins d'aquesta tercera edició l'obra 'Ferments' de Miquel Brunet en el Mar i Terra. L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia al web http://www.reunalia.com/3912145. La funció serà el 25 de gener a les 21.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.