Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació posarà en marxa un pla de millora de les instal·lacions dels centres de secundària

7486
Joves per la Pública.

La Conselleria d'Educació i Universitat ha anunciat que farà un estudi sobre el manteniment de les instal·lacions en els instituts de secundària de les Balears per elaborar un pla de millora del manteniment als centres de secundària, a causa de les deficiències detectades els darrers mesos, especialment relacionades amb temes de calefacció.

Segons han explicat, s'ha de tenir en compte que a diferència dels centres de primària, en els quals la responsabilitat del manteniment és dels ajuntaments, en
els de secundària correspon als mateixos centres. Per això, els centres de secundària reben una dotació per a cada curs que inclou les despeses derivades del manteniment.

Des del Govern han anunciat, que el pla de millora del manteniment a més d'atendre les operacions bàsiques de funcionament del sistema de calefacció, elèctric o de qualsevol altre tipus, dels centres de secundària, també aportarà informació per planificar amb temps les possibles renovacions d'equips i d'instal·lacions, sempre respectant l'autonomia dels centres.

Així, han concretat que és la primera vegada que es planteja una iniciativa d'aquestes característiques, que neix des de la detecció de les dificultats en el manteniment de les instal·lacions en alguns centres educatius de secundària.

Amb aquest pla de millora que es començarà a posar en pràctica el curs 2017-2018, preveuen una major efectivitat tant en la reparació com en la prevenció de problemes en les calefaccions i altres deficiències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.