Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya contra l'educació sexual a les escoles arriba a les Balears

7522

L'associació Hazteoir.org ha enviat el llibre '¿Sabes lo que quieren enseñarle a tu hijo en el colegio? Las leyes de adoctrinamiento sexual' que defineixen com «El llibre que no volen que llegeixis» a les associacions de mares i pares de 180 col·legis de Balears.

Segons expliquen, en el llibre es proposa als pares que escriguin al departament d'Educació de la seva comunitat per demanar-li que «s'abstingui d'imposar als centres escolars la visió ideològica controvertida» que estableixen, amb diferents denominacions, «les lleis autonòmiques destinades a promocionar la diversitat sexual i models LGTBI a través de qualsevol matèria escolar o activitat en horari lectiu».

La portaveu d'Hazteoir.org, Teresa García-Noblejas, ha declarat que, amb aquest enviament, pretenen que tots els pares «coneguin el llibre i estiguin informats malgrat la censura que han decretat alguns governs autonòmics i les amenaces llançades per algunes associacions».

En un comunicat, han explicat que la difusió d'aquest llibre ha estat prohibida per la Junta d'Andalusia i també pels governs d'Aragó, Castella-la Manxa, Extremadura i País Valencià

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.