Setmanari d'informació local - 138 anys

Robert Masih substituirà Santi Vidal com a senador per Esquerra Republicana

7562
Robert Masih i Nahar, originari de l'Índia i vicepresident la Federació Catalana de Críquet.

Robert Masih i Nahar, originari de l'Índia i vicepresident la Federació Catalana de Críquet (FCC), és el primer substitut de Santiago Vidal a les llistes del Senat per Barcelona en les passades eleccions del 26 de juny. Ai, després de la renúncia de Vidal, Masih ocuparà el seu escó.

Santiago Vidal ha deixat el seu escó «voluntàriament» després d’haver assegurat que el Govern havia obtingut dades fiscals de manera il·legal. En aquest sentit, Vidal ha assegurat que deixa l'escó per no perjudicar el procés independentista. «Vull deixar clar que en cap moment he volgut posar en dubte que l'actual Govern actua amb absolut respecte a la legalitat vigent», ha explicat.

Així, el substitut de Vidal, que en el seu perfil de Linkedin es defineix com un «professional independent en el sector d'Esports», ocuparà l'escó que fins ara ocupava Vidal. El càrrec que també exercia Vidal com a portaveu del grup parlamentari, previsiblament, l'assumirà la portaveu adjunta Mirella Cortès fins que es produeixi el nou nomenament.

Vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya des del 2012

Masih va néixer el 1974 a Gurdaspur (Panjab, Índia) i és membre fundador i director/vicepresident de la Federació Catalana de Criquet. És jugador, promotor d'aquest esport i el representant del criquet català al comitè internacional. Masih és llicenciat en Ciències químiques i parla sis idiomes: català, castellà, anglès, hindi, penjabi i italià.

Va arribar a Barcelona el 2005 i està vinculat a Esquerra Republicana des del 2012. Va ser candidat a les eleccions municipals el 2015 i també es va presentar a les darreres eleccions al Senat com a suplent.  

També fa feina en temes relacionats amb la immigració i la integració i, de fet, forma part de la sectorial de Ciutadania i Migracions del partit. Ha organitzat esdeveniments culturals i esportius juntament amb l'ambaixada de l'Índia i té una  àmplia experiència en gestió i administració d'entitats esportives i culturals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.