Setmanari d'informació local - 138 anys

La cadena Santagloria incorpora a la seva xarxa de cefeteries els forns Son Ferriol

7676
Imatge d'un forn Santagloria. | Mundofranquicia

La cadena de forns artesanals i de cafeteries Santagloria ha anunciat la incorporació a la seva xarxa de tendes dels 14 forns-croissanteries de la marca mallorquina Son Ferriol.

Son Ferriol, amb més de 55 anys d'experiència en el negoci, va ser fundat en 1962 per Lorenzo Tur Bonnet i actualment compta amb un ampli grup de punts de venda. José Antonio Tur, gerent i representant de la família, ha declarat que «la nostra cadena de cafeteries necessitava clarament una profunda reconversió per afrontar el futur».

L'operació de Santagloria, cadena gestionada pel grup de restauració multimarca FoodBox, s'emmarca en una nova estratègia desenvolupada per integrar a la seva xarxa de franquícies aquells grups industrials del sector de forns que aposten per una modernització de les seves estructures comercials.

A partir d'aquest moment es desenvoluparà als forns Son Ferriol un pla de transició i renovació de sis mesos. Es durà a terme una reforma de les tendes per adequar-les al mercat, competència i tendències de disseny i imatge.

Santagloria i els seus associats franquiciats anuncien, a més, que obriran noves tendes a les Illes en els propers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.