Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears promocionen el producte ecològic a Nuremberg

8060
Les Balears promocionen el producte ecològic a Nuremberg.

Les Balears, amb una agrupació de set empreses del sector agroalimentari, està promocionant la seva producció ecològica a la fira Biofach que se celebra a la ciutat de Nuremberg, des d’aquest dijous i fins dissabte.

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI), i la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, a través del Servei de Millora Agrària (Semilla) participen en el certamen amb l'estand Bio Illes Balears.

En aquest
estand, es dóna a conèixer el sector agroalimentari ecològic de les Balears mitjançant la participació d'empreses coordinades per la Cambra de comerç i l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (Apaema). Els productes que s'exposen són oli, vi, sobrassada, espècies i condiments, i derivats de la garrova i de l'ametlla de les empreses Celler Ca Feliu, Ca Ferrerico, Espècies Crespí, És Garrover de Mallorca, Cellers José L. Ferrer, Oli Novembre i Vitalmend Balears.

Segons ha indicat el Govern, l'estand és fruit d'una iniciativa privada d'un grup d'empreses balears que van sol·licitar la col·laboració institucional per assistir a 
BiofachSemilla s'ha fet càrrec de les despeses de l'espai i del muntatge en la fira i l’IDI, per la seva banda, ha dissenyat l'estand i ha coordinat el seu muntatge.

Així mateix, la Cambra de comerç de Mallorca juntament amb 
Apaema han estat els encarregats de coordinar a les empreses i institucions implicades en aquest projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.