Setmanari d'informació local - 138 anys

Campanya d'informació gratuïta sobre les clàusules terra i altres clàusules abusives

8338
TERMCAT

El Col·legi d'Advocats de les Balears ha posat en marxa aquesta setmana una campanya d'informació gratuïta que pretén proporcionar als usuaris una primera orientació legal prèvia per detectar si els seus préstecs contenen clàusules terra o alguna altra clàusula hipotecària abusiva. 

Segons han explicat en roda de premsa, el degà Martín Aleñar i la diputada de la junta de govern, Patricia Campomar, la campanya conté diverses mesures entre les quals destaca l'organització d'una jornada de consultes gratuïtes i personalitzades que tendrà lloc aquest divendres de 09.00 a 14.00 hores.

En aquesta jornada, les persones que hagin sol·licitat cita prèvia seran ateses a les seus col·legials d'Eivissa, Inca, Maó, Manacor i Palma. Així, han insistit que els consumidors interessats han de sol·licitar la cita a través del web del Col·legi www.icaib.org i acudir amb l'escriptura del préstec hipotecari.

També, aquest dimecres a les 17 hores se celebrarà una xerrada informativa, a totes les seus del Col·legi, dirigida a la ciutadania en què les advocades Carmen López i Bruna Negre explicaran què són les clàusules terra, quines altres clàusules abusives poden contenir les hipoteques, com es poden identificar i què es pot fer per reclamar la seva devolució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.