Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca la X edició del Teatre de Barra que girarà entorn les xarxes socials

8348
Torna la X edició del Teatre de Barra a Palma.

Torna la X edició del Teatre de Barra a Palma i enguany la temàtica girarà en torn de les xarxes socials. La coordinadora general de Cultura, Noemí Garcies, i l'organitzador del certamen, Javier Matesanz, han presentat avui aquesta nova edició.

Matesanz ha destacat que s'han seleccionat 5 obres de manera anònima de les 40 presentades a aquesta nova edició i que s'han volgut cercar diferents gèneres «tot i que tendeix cap a la comèdia».

Les representacions es tornaran a fer a 5 locals del barri de Canamunt, en el Centre Històric de Palma. Es duran a terme tots el dijous del mes de març. Matesanz ha destacat que per aquest pròxim dijous, dia de l'estrena, per a la primera i la darrera de les 5 funcions que es representaran, es podran adquirir dues entrades a preu d'una.

La venda d'entrades ja està disponible de manera anticipada a la llibreria Drac Màgic i a La Tortillería de Palma. En aquest darrer local també es podran adquirir les entrades els dies de les funcions, a més d'estar-hi situat l'espai central d'informació.

El teatre municipal Mar i Terra tornarà a ser l'escenari de la gran final, que enguany se celebrarà el dissabte dia 1 d'abril a les 20.00 hores.

Noemí Garcies ha destacat la col·laboració amb l'Ajuntament per a poder celebrar de nou aquest popular certamen «que ajuda a apropar el teatre a la gent a peu de carrer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.