Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá: «Em jugaré la pell perquè el català no sigui un requisit per entrar a l'Administració»

8478
Bauzá ha presentat la seva candidatura per presidir el PP Balear a Menorca. | Arxiu

El candidat a la presidència del PP José Ramón Bauzá ha ratificat aquest dissabte el seu compromís amb l'elecció de llengua i ha advocat per un partit constitucionalista que recuperi la seva «essència».

Així ho ha manifestat en una sala del Centre de Convencions des Mercadal, a Menorca, on s'ha dirigit a uns 120 afiliats. «No crec que el català hagi de ser un requisit per entrar en l'Administració. M'he jugat la pell amb això i ho seguiré fent», ha assenyalat.

D'altra banda, ha lamentat que el PP balear hi hagi «claudicat» davant el nacionalisme, en referència a la seva absència en la votació de la derogació de la Llei de Símbols en el Parlament.

També s'ha mostrat sensible als problemes de les llistes d'espera a Menorca: «Fa mancada anàlisi i planificació. I per descomptat, tenir voluntat i posar-se a això. Nosaltres iniciem el programa de radioteràpia per a Menorca i hem demostrat que podem gestionar la Sanitat amb eficiència, ho vam fer malgrat totes les dificultats i forats econòmics que ens trobem».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.