Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila mostra el seu suport a la investigació de Cursach

8522
Hila mostra el seu suport sobre l’investigació de Cursach.

El batle de Palma, José Hila, ha donat aquest dilluns el suport de l'Ajuntament de Palma a l'acció que està desenvolupant la Justícia entorn del 'cas Cursach' i, en aquest sentit, ha afegit que Cort es posa a la seva disposició per aportar qualsevol tipus de documentació.

Hila ha insistit que «respecten l'actuació de la Justícia», si bé, ha mostrat precaució a l'hora d’entrar en valoracions, ja que «tota la informació que tenim és a través dels mitjans de comunicació». «La Justícia ha d'actuar, i també respectar la presumpció d'innocència», ha indicat.

Amb tot,
Hila ha opinat que «tot el que sigui aclarir conductes que hagin estat, presumptament, objecte de delicte s'han d'aclarir», atès que, segons ha dit, «per a la ciutat sempre serà bé que aquestes conductes no es tornen a repetir».

«Col·labor
am amb la Justícia i esperam també que vagi fent el seu camí i aclareixi quines són les circumstàncies concretes, perquè de moment no tenim més informació», ha indicat.

En haver estat demanat sobre si l'Ajuntament té constància de qualque tipus d'irregularitat en la concessió de llicències als establiments de Cursach, el batle ha dit que «no n’és conscient, de moment», encara que ha agregat que «sempre té molts plets en el tema de llicències».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.