Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort assegura que la processionària està «totalment controlada» a Palma

8554
El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero.

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha explicat que la presència de processionària a Palma està «totalment controlada». Igualment ha assegurat que no s'ha detectat cap borsa d'erugues als pins en zones escolars i parcs infantils i ha assenyalat que el bosc de Bellver està controlat.

Precisament a les zones infantils i en el bosc de Bellver, ha indicat el regidor, s'ha actuat amb la pràctica de l'endoteràpia, s'ha polvoritzat el tractament a les zones més denses i s'han instal·lat trampes de feromones per al control de la població i estudiar la seva progressió en el futur.

Romero ha reconegut que a Bellver s'ha detectat un «petit» increment d'exemplars, després d'un hivern càlid, ventós i plujós que ha «facilitat» la seva proliferació.

El regidor ha explicat que algunes de les queixes rebudes les darreres setmanes foren persones que duien els cans amollats o transitaven fora dels passos d'accés públic. A més, ha dit que a les zones més denses del bosc es fa un control natural de la població, tal com marca el pla d'usos i gestió de Bellver, i ha recordat que les erugues són aliment d'ocells i ratapinyades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.