Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la recuperació de la ruta Artà-Lluc

8600

El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca ha començat a fer feina per poder obrir el més aviat possible el GR-222, més conegut com la ruta Artà-Lluc. Les primeres actuacions que s'han posat en marxa se centren en el tram que uneix els municipis d'Inca i de Caimari, d'una longitud aproximada de 7 quilòmetres.

Els agents forestals desbrossen i adeqüen el camí, i els margers refan les parets de pedra que estan mal estat o que s'han enderrocat. Així mateix, el Departament de Territori i Infraestructures fa una modificació en la corba del mirador, que permetrà recuperar el camí antic, informa la institució insular en un comunicat.

A més, ja s'han encarregat els cartells i la senyalització per garantir la seguretat dels senderistes i una bona informació.

Està previst que aquests treballs estiguin acabats abans de l'estiu i que es pugui obrir el tram Inca-Caimari. Una fita important de la ruta Artà-Lluc, ja que permetrà connectar la capital del Raiguer amb la serra de Tramuntana i permetrà accedir a un transport públic, com és el tren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.