Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol demana una reunió amb Rajoy per tractar el veto a la tarifa plana entre illes

8672
Europa Press

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha enviat aquest divendres una carta al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per demanar una reunió per tractar temes «pendents» amb les Balears i, en particular, el veto a la tramitació de la tarifa plana entre illes.

Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha remarcat que «l'únic fet objectiu és que davant d'una proposta unànime del Parlament el Govern espanyol va informar negativament sense possibilitat ni d'esmenar» i ha demanat que «si tenen una altra proposta es faci arribar al Govern».

Costa ha recalcat que el Govern seguirà «amb la mà estesa» però «més reivindicatius que mai» amb un tema «que a les Illes no té discussió política». De fet, ha mantingut que «pocs temes a les Illes generen tanta unanimitat i consens».

«No estam disposats a que se'ns donin bones paraules per una banda però s'actuï de forma totalment diferent de l'altra", ha denunciat la portaveu, qui ha demanat «sensibilitat» al Govern ja que mentre no s'avanci «es perjudica els ciutadans de les Balears».

Així mateix, ha desitjat que PP i Cs «canviessin la seva posició», ja que assegura que es tracta de «falta de voluntat política», i ha sostengut que el que no pot ser «és que perquè hi hagi altres propostes no es faci res».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.