Setmanari d'informació local - 138 anys

El web de PalmaActiva incrementa els usuaris un 173 %

8696

L’Ajuntament de Palma ha explicat aquest dissabte que des de que el novembre de 2016 es va canviar el disseny del web de PalmaActiva s’ha enregistrat un augment relatiu de les visites del 116 % i dels usuaris d’un 173%, és a dir, més del doble del que normalment s’enregistrava abans del canvi.  També ha disminuït el percentatge de rebot, el que indica que els usuaris es fidelitzen i troben a la web els serveis que necessiten.

Serveis i activitats

Els canvis introduïts al web se centren en organitzar la informació per serveis i activitats (abans s'ordenava per col·lectius de població), augmentar l'usabilitat i fer un disseny més simple i net. Els continguts mes visitats son les ofertes de treball i les activitats formatives, la inscripció a les quals es fa directament a través de la web. Una altra novetat és la creació de El meu CV, que permet la gestió on line del currículum a la Borsa Virtual d’Ocupació de l'entitat.

Susana Rincón, directora general de Treball i gerent de PalmaActiva, ha destacat d’aquest darrer període «l’augment del nombre de dones usuàries majors de 35 anys, que és ara mateix el perfil més nombrós al nostre web.  També és ressenyable - ha dit- un augment del 64% en l’accés al web des de dispositius mòbils,  gràcies al nou disseny adaptatiu del web"»

D'altra banda, han notat un increment del nombre de seguidors a totes les xarxes socials on opera PalmaActiva, destacant Facebook (a on la progressió es situa per damunt del 35 %), Twitter i Linkedin.

Impacte a les xarxes

La  gerent de PalmaActiva ha assenyalat que «fent un anàlisi comparatiu de resultats respecte a la població, el nostre impacte a xarxes socials és superior al d'altres entitats públiques locals amb les que compartim objectius.  En l’àmbit nacional, seguint amb aquesta comparació relativa respecte a la població de cada ciutat, seriem els primers a Facebook, assolint un impacte major que Barcelona Activa, Madrid Emprende o Valencia Activa, entre d’altres. Estem realment orgullosos d'aquest avanç, que ens dóna forces per seguir treballant per a millorar aquests resultats l'any vinent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.