Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicent Sanchis, nou director de TV3

8714

El periodista Vicent Sanchis, nomenat nou director de TV3 en substitució de Jaume Peral, han informat a Europa Press fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Sanchis (València, 1961) ha dirigit mitjans de comunicació com la revista 'El Temps' i el diari 'Avui'. Era, fins ara, director adjunt del digital El Món. A més, fou vicepresident d'Òmnium Cultural i és tertulià habitual en diversos programes de televisió i ràdio.

El 2007 signà el Manifest Basset-Bausset per reivindicar la recuperació de les institucions anul·lades pel Decret de Nova Planta com a via per a assolir la sobirania nacional dels Països Catalans.

També ha estat director i guionista de diversos programes de la Televisió de Catalunya, com Stromboli, Cosí Cosà i Pares i fills. Entre gener de 2009 i 2010 va dirigir Barça TV.
 
El 2009 va rebre el Guardó especial de la junta de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català i el 2012 el Premi Carles Rahola per Valencians, encara.

Jaume Peral (Figueres, 1960) va accedir al càrrec ara fa un any en substitució d'Eugeni Sallent. La seva carrera està vinculada amb els mitjans de la CCMA, on ha estat el responsable de Catalunya Informació i director dels Serveis Informatius de TV3.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.