Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Audiència Nacional tomba el permís per construir un centre comercial a Ses Fontanelles

8774
Ses Fontanelles.

L'Audiència Nacional espanyola ha desestimat el recurs de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) contra la denegació de l'autorització per a la construcció d'un centre comercial a Ses Fontanelles.

Així ho ha informat aquest dimarts la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Federació d'Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco).

Segons ha indicat el Govern, l'Audiència Nacional desestima el recurs contenciós-administratiu interposat per l'Advocacia de l'Estat espanyol, en representació de la CNMC, contra la resolució en data 24 d'abril de 2015, dictada per la Direcció general de Comerç, la qual va denegar l'autorització de gran establiment comercial per a la implantació d'un centre comercial a Ses Fontanelles.

Des de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria han valorat positivament la resolució, ja que «demostra que els serveis jurídics de la Conselleria han actuat correctament en tot el procés, i s'han ajustat a la normativa vigent».

Així mateix, i respectant les decisions judicials, la Conselleria ha reiterat que «en tot moment s'ha manifestat partidària d'evitar més projectes que provoquin externalitats negatives en termes de mobilitat, energia o consum de territori».

El president d’Afedeco, Rafael Ballester, ha clebrat per la decisió i ha agraït «l’excel·lent labor» de l'Advocacia de les Balears i «a tots els polítics que han cregut en el seu criteri», «especialment a la Conselleria d'Economia i Competitivitat per denegar aquesta autorització al seu moment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.