Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort dóna suport a la campanya internacional per exigir l'acollida de persones refugiades

8796
El batle de Palma, José Hila, i el tinent de batle d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina.

El batle de Palma, José Hila, i el tinent de batle d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, s'han reunit avui amb representants de l'ONG Amnistia Internacional, impulsora de la campanya internacional «Jo acull» que exigeix als diferents Estats que brindin a les persones refugiades la protecció que necessiten i garanteixin que els seus drets humans són respectats.

Tant Hila com Molina han transmès a Carlos Martín, coordinador de la campanya a les Balears i a Montse Farran, ambdós membres d'Amnistia Internacional, el suport de l'Ajuntament a aquesta campanya.

L’objectiu de la campanya és demanar que s'habiliti un lloc segur perquè les persones que fugen de la guerra, el terror, la persecució i la violència puguin refer les seves vides.

Molina ha recordat que ja al novembre del 2015 el ple de l'Ajuntament declarà Palma com a ciutat d'acollida i el mes de febrer aprovà una nova declaració institucional «per a renovar el nostre compromís en relació amb aquesta qüestió i exigir al Govern espanyol i a la Unió Europea que acceleri de forma seriosa el procés de trasllat de les persones que cerquen refugi a les fronteres europees i que han de venir a l'estat espanyol». Des de Cort recorden que l’Estat espanyol havia assumit el compromís d'acollir a més de 17.000 persones i fins ara han arribat poc més de 1.000 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.