Setmanari d'informació local - 138 anys

Aena prepara l'aeroport per començar la temporada turística

8822
Aeroport de Palma.

L'aeroport de Palma ha reobert aquest dijous el Mòdul A, amb motiu de l'inici de la temporada d'estiu, que comença el pròxim diumenge 26 de març, segons han informat des d'Aena.

Aquesta instal·lació ha
estat tancada des del passat mes de novembre per ajustar la capacitat de l'Aeroport al tràfic real de passatgers durant els mesos de menor tràfic. El tancament del Mòdul A, que des de fa sis anys es duu a terme per adequar l'espai al tràfic real de passatgers, permet a l'aeroport estalviar en climatització i il·luminació.

Amb la seva obertura, tornen a estar operatives les seves 17 portes d'embarcament i totes les passarel·les del mòdul. Durant el període de tancament s'ha aprofitat per fer obres d'adequació i millora, tant a l'interior com en l'exterior de la zona.

S'ha remodelat tota la façana del mòdul que està enfront del camp de vol i s'han canviat tot
es les vidrieres per millorar la climatització de l'edifici. També s'han renovat totes les bancades i està previst que per a final de mes ja estiguin instal·lats els nous punts de recàrrega d'aparells electrònics.

El mòdul A s'utilitza normalment per a les operacions d'arribada i sortida de països No Schengen i tercers països, aquells orígens o destinacions que els seus passatgers necessiten passar el control de passaport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.