Setmanari d'informació local - 138 anys

La cadena d'electrodomèstics Calbet inaugura un nou punt de venda a Inca

8836
La nova tenda Calbet, a Inca. | Agència Setting Comunicació

Calbet Electrodomèstics ha inaugurat aquesta setmana un nou punt de venda al carrer Gran Via Colón, 38, d'Inca. Aquest local amb una sala de vendes de 400 metres quadrats se suma a les altres tres botigues que tenen a les Illes Balears: dos a Palma i una a Maó.

L'empresa catalana Calbet disposa d'un magatzem propi de 1.500 metres quadrats ubicat al Polígon Son Castelló de Palma, des d'on subministra i dóna servei a les seves botigues pròpies i també a una vintena de botigues associades.

Calbet no té establiments fora de Catalunya o Balears. Segons el director general i tercera generació de l'empresa familiar, Joan Carles Calbet, «encara ens queda molt territori per cobrir i la nostra política des de sempre, és la de ser a prop del client: volem que el client se senti còmode i donar-li el millor servei».

Calbet Electrodomèstics

L'empresa familiar catalana, amb seu a Viladecans, va ser fundada el 1951 i actualment està en mans de la tercera generació. Calbet Electrodomèstics disposa d'una xarxa de 37 punts de venda a Catalunya i Balears, i compta amb una plantilla de 110 treballadors. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.