Setmanari d'informació local - 138 anys

Escarrer: «El Palau de Congressos ha de ser un referent de promoció turística cultural»

8906
Palau de Congressos.

El Palau de Congressos de Palma obrirà les seves portes el pròxim 1 d'abril i ja compta amb un total de 14 convocatòries programades al calendari d'enguany, molts d'ells previstos per a final d'any, la qual cosa contribuirà a «frenar l’estacionalitat turística» a l'Illa.

Així ho ha indicat el conseller delegat de Meliá Hotels Internacional -empresa adjudicatària de la gestió del Palau de Congressos i de l'hotel annex-, Gabriel Escarrer, que ha participat aquest dilluns en una visita per les instal·lacions del Palau de Congrés al costat de la presidenta del Govern, Francina Armengol; el vicepresident, Biel Barceló, i altres autoritats de les Balears.

El gerent del Palau de Congressos, Alfonso Meaurio, ha estat l'encarregat de guiar la comitiva durant tot el recorregut per les noves instal·lacions, on els operaris s'afanyen per acabar els treballs perquè tot estigui llest per a l'obertura. Durant el recorregut, la presidenta del Govern ha dit que el Palau de Congressos de Palma serà un dels millors centres congressuals d'Europa i ha afegit que la nova infraestructura «ha de ser l'orgull» de tots els ciutadans de les Illes.

Per la seva banda, Escarrer ha explicat que la seva obertura l'1 d'abril ha suposat «un repte important» però que, juntament amb l'Ajuntament de Palma, «ho farem possible». Les perspectives que té Melià amb el Palau és «posicionar a la ciutat de Palma com a lloc de Congressos», ha afirmat el conseller de Melià.

Així, ha precisat que per a enguany ja hi ha un total de 14 esdeveniments «molt importants» programats, entre els quals destaca un de «gran envergadura» que acollirà a una empresa automobilística, durant dos mesos i mig a final d'any, a més d'altres cites congressuals, que congregaran entre 150 i 200 persones, relacionades amb la medicina i l'àmbit farmacèutic, ha precisat als periodistes.


Inauguració Oficial

Escarrer ha explicat que per a la inauguració oficial volen comptar amb la presència dels reis d’Espanya, si bé, ha apuntat que encara no poden precisar la data a causa que estan pendents de l'agenda de la Casa Reial.

«Un referent cultural de Palma»

A més d'això, el conseller delegat de Melià ha dit que l'objectiu és aconseguir que el Palau de Congressos sigui «un referent en l'àmbit cultural i d'obertura a la ciutat de Palma». «Volem fer-ho molt amigable i hi ha molts esdeveniments que s'organitzaran per contagiar als mallorquins i gent de Palma perquè ho visitin», ha asseverat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.