Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido: «La Ronda Nord serà més curta i respectuosa amb l’entorn»

8928
La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s'ha reunit amb el batle d'Inca, Virgili Moreno, els grups de govern i oposició i els ha explicat que el nou traçat de la Ronda Nord serà «més curt i més respectuós» amb l'entorn.

Segons ha indicat el Consell, el traçat partirà des de la rotonda d'accés a l'autopista (Santa Magdalena) i arribarà a la carretera de Selva. De manera que, la part que aniria des d'aquest punt fins a la carretera de Binissalem, de moment, no es construirà.

Garrido ha afirmat que volen que hi hagi «el màxim consens amb el projecte» i ha defensat que el nou traçat «donarà una solució, a mig i llarg termini, als problemes de trànsit que sofreix la ciutat». La proposta nova presenta diferències amb l'anterior, com per exemple que l'amplària serà mínima, incloent-hi un passeig per a ciclistes i vianants segregat i dos carrils de 3,5 metres.

Per la seva banda, Moreno ha afirmat que es té «una oportunitat històrica per desbloquejar un projecte que, engunany, farà 30 anys que se’n xerra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.