Setmanari d'informació local - 138 anys

La CUP Capgirem Barcelona presenta una proposició per donar suport al raper Josep Valtonyc

8956
La CUP Capgirem Barcelona amb Josep Valtonyc.

Aquest dimarts el grup municipal de la CUP Capgirem Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona ha volgut transmetre el seu suport al cantant de rap mallorquí Josep Miquel Arenas 'Valtonyc' qui fou condemnat el passat 22 de febrer per l'Audiència Nacional espanyola per un suposat delicte d'injúries a la corona i enaltiment del terrorisme a les lletres de les seves cançons, essent condemnat a tres anys i mig de presó.

El grup municipal ha presentat aquest dimarts una proposició per mostrar el seu suport al raper i a l'hora «condemnar l'estructura de l'Estat espanyol com antidemocràtica». Des de la formació municipal han denunciat que arran de l'aprovació de la Llei Mordassa aquesta persecució a la llibertat d'expressió s'ha accentuat considerablement. «Avui mateix s'ha jutjat a una jove per haver escrit un acudit sobre Carrero Blanco a través de les xarxes socials», han assenyalat.



Per la seva banda, Josep Valtonyc ha expressat que juntament amb membres del grup de suport a la causa, han visitat Barcelona per explicar de primera mà el seu cas. «Som persones que defensam la llibertat d'expressió i que creim que ningú pot anar a la presó per mostrar la seva opinió». Igualment, ha aprofitat per mostrar el seu agraïment els membres de la CUP que han volgut conèixer de prop el cas de Valtonyc i s'han solidaritzat amb ell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.