Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Lax'n'Busto duen les seves cançons a l'IES Son Ferrer de Calvià

8972

A l'IES Son Ferrer de Calvià ja ho tenen tot a punt. La mítica banda de rock Lax'n'Busto hi serà present el pròxim dia 30 de març amb el seu projecte Lax'n'rock a les aules.

Jaume Piñol, Pemi Rovirosa i Salva Racero arribaran dijous que ve al centre educatiu calvianer per mostrar el procés creatiu d'una cançó, des de les primeres notes que la fan germinar fins que arriba a les nostres oïdes a través d'un CD o d'un concert en directe.

El treball en grup, l'enregistrament del disc en un estudi professional, la fabricació o la promoció i distribució. Tot això i més és el que podran conèixer de primera mà els alumnes de l'IES Son Ferrer. Durant la trobada amb els joves calvianers, els tres components de Lax'n'Busto interpretaran algunes de les cançons més populars del seu repertori clàssic.

La idea de dur la banda catalana a l'institut va sortir del departament de música, però tant el departament de català com la comissió lingüística consideraren que la iniciativa era d'interès per a tots els alumnes del centre, així és que els tres components de Lax'n'Busto duran a terme dues sessions, una que començarà a les deu i mitja del matí adreçada als alumnes de primer cicle d'ESO i FP bàsica i la segona, a les dotze i mitja del migdia, per als alumnes de segon cicle d'ESO, batxillerat i cicles formatius.

Ja fa anys que Lax'n'Busto duen a terme aquesta activitat als centres escolars, i de fet no és la primera vegada que vénen a Mallorca per fer-la. Concretament els dos darrers anys ja havien estat a l'IES Porto Cristo, on tengueren una rebuda càlida i entusiasta per part de l'alumnat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.