Setmanari d'informació local - 138 anys

Troben mort un detingut per la Policia Local de Palma als calabossos del quarter de Sant Ferran

9030
Imatge del Quarter de Sant Ferran de Palma. | UH-Arxiu

Aquest dissabte dematí, a les 7.30 hores, l’agent encarregat de la custòdia dels calabossos de la Policia Local de Palma ha trobat mort un home en una de les cel·les, penjat del coll amb una màniga del seu jersei. La persona havia estat detinguda al passeig Marítim, per un incident violent a la porta d’una discoteca, i traslladada al quarter de Sant Ferran a les 6.00 hores.

L’Ajuntament de Palma, ha explicat que tot d’una que s’ha descobert el cos sense vida del detingut, «els policies de guàrdia han actuat d’immediat i han intentat reanimar-lo, alhora que s’ha donat avís als serveis d’urgències del 061, que tampoc han pogut fer res per ell. Un cop certificada la mort, s’ha notificat el fet al Cos Nacional de Policia i al Jutjat de Guàrdia de Palma».

Protocols

Des del primer moment, segons Cort, «s’han complit tots els protocols requerits en aquestes circumstàncies». «Els comandaments de la Policia Local han procedit a recopilar totes les dades precises, des de la detenció de la persona finada fins a la seva conducció i custòdia als calabossos de Sant Ferran», han explicat.

La Policia Local està «col·laborant estretament» amb als agents de la CNP, encarregats de la investigació, per tal de facilitar-los tots els testimonis necessaris i les imatges de les càmeres de seguretat que puguin ser d’utilitat en l’aclariment dels fets.

Hores d’ara, segons ha sentenciat L’Ajutament, «tot roman a l’espera dels resultats de l’autòpsia i de la investigació del Grup d’Homicidis del Cos Nacional de Policia, que donarà tota la informació sobre l’estat de la persona i circumstàncies de la seva mort. A les 11,00 hores s’ha procedit a l’aixecament del cadàver».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.