Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort es reuneix amb 33 operadores turístiques d'Alemanya per potenciar el turisme cosmopolita

9164
Cort es reuneix amb 33 operadores turístiques d'Alemanya per potenciar el turisme cosmopolita.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha assistit a la benvinguda del Palma&Mallorca Reloaded, una trobada en el qual participen un total de 33 operadors turístics alemanys que té com objectiu atreure el turista cosmopolita a l'Illa. En l'acte, han estat presents, també, el director general de Turespaña, Manuel Butler; el director de l'Agència Balear de Turisme, Pedro Muñoz; el gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar, i la directora comercial per a les Balears d'Iberostar, Malorie Habran.

Durant la trobada ha tengut lloc un workshop, una cita organitzada per la Fundació de Turisme 365, juntament amb Turespaña, que ha permès posar en contacte la demanda alemanya d'aquest producte amb 30 representants de l'oferta turística mallorquina, amb l'objectiu d'impulsar la comercialització i la generació de negoci. Per la seva banda, la regidora ha destacat que Palma&Mallorca Reloaded «és un esdeveniment de primer nivell per a la ciutat que li permetrà situar-se en el mapa com un punt d'atracció important, capaç d'atreure el sector cosmopolita».

Així mateix, ha afegit que
«sens dubte, la trobada internacional es convertirà en un punt de partida per establir les bases per definir les futures estratègies turístiques». «Estic convençuda que durant aquests dies s'establiran llaços comercials i empresarials molt profitosos per a tots», ha dit.

Des de Cort han explicat que aquesta iniciativa neix d'un projecte de segmentació que ha desenvolupat Turespaña amb l'objectiu d'adquirir un major coneixement sobre el nou consumidor alemany. Un dels resultats ha estat la detecció del tipus de client «cosmopolita» que «cerca l'experiència, amb especial interès en el turisme urbà, la gastronomia i les compres, i que consumeix art i cultura, i anteposa la qualitat a la quantitat, per la qual cosa Palma li pot brindar una oferta a la seva mesura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.