Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS anuncia dimissions de càrrecs públics i l'expulsió de Jaume Garau

9188

Els coportaveus de MÉS per Mallorca, Isabel Busquets i David Abril, han mostrat aquest divendres el seu «estupor» per la «proliferació» de contractes al seu cap de campanya, Jaume Garau, i han anunciat que han obert un procés per formalitzar la seva expulsió «amb totes les garanties» i que es duran a terme dimissions «de càrrecs públics», tot i que no han volgut avançar noms.

En una roda de premsa convocada aquest mateix divendres han demanat «disculpes» per la realització de diferents contractes menors amb l'empresa de Garau i han assenyalat que la seva companyia era l'única que «tenia la foto general». Així, han asseverat que el partit «té les mans netes». «Els primers sorpresos per aquestes informacions som nosaltres», ha assegurat Abril.

Abril ha explicat que per a aquest divendres han convocat una assemblea del partit i ha reiterat que el partit «era el primer que desconeixia aquesta situació». «No hem estat prou espavilats per veure aquesta situació», ha reconegut.

Per la seva banda, Busquets ha manifestat que el partit continua amb la seva «lluita ferma contra la corrupció» i ha dit que «furgaran fins al final per aclarir els fets».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.