Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB ret un sentit homenatge al llucmajorer Joan Monserrat

9220
Imatge dels socialistes durant la celebració de l’homenatge a Monserrat. | PSIB

Els socialistes han celebrat aquest divendres un emotiu homenatge a Joan Monserrat, primer batle socialista de Llucmajor, i al seu equip, quan es compleixen 30 anys del seu nomenament.

En una trobada celebrada a un Claustre de Sant Bonaventura ple de gom a gom, s'ha posat en valor el llegat del primer batle socialista com a exemple de dedicació al poble de Llucmajor «des dels valors socialistes de la igualtat, la solidaritat i la justícia social».

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha recordat la tasca feta per Monserrat, que va ser qui va aturar el pla de s'Estalella, va adequar la primera línia de s'Arenal per donar un impuls a la promoció turística del municipi, qui va posar en marxa el PAC, l'escoleta de s'Arenal o l'ampliació de la Ronda de Llucmajor.

Molts avanços pel municipi que, segons Cano, «ens han de servir d'exemple per seguir defensant els nostres valors des de les institucions i continuar amb el canvi iniciat al municipi des del maig del 2015».

Convicció socialista

Per part seva, el secretari general dels Socialistes de Llucmajor i futur batle del municipi, Gori Estarellas, ha explicat que Monserrat «és un polític socialista per convicció que durant el seu mandat va aconseguir donar un impuls brutal al municipi, fent polítiques capdavanteres des de la consolidació de la democràcia».

Monserrat, que va ser batle de Llucmajor del 87 al 91, ha recollit una placa commemorativa pels seus trenta anys de dedicació al servei públic des dels valors socialistes. També s'ha entregat una còpia del primer cartell electoral dels socialistes als membres de la llista d'aquells anys i als familiars d'aquells que ja no hi són.

A l'acte també ha assistit per donar el seu suport i mostrar la bona sintonia de l'equip de govern de pacte l'actual batle, Bernadí Vives, a més del portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Miquel Àngel Coll, o la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, entre molts d'altres, com l'actual equip de regidors socialistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.