Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera defensa la legalitat del contracte d'Urbanisme amb Jaume Garau

9298

El tinent d'alcalde de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha assegurat aquest dimarts en relació al fet que el ministeri fiscal hagi obert diligències sobre els contractes del cap de campanya de MÉS, Jaume Garau, que «la Fiscalia ha d'investigar el que degui» però ha defensat «la legalitat i els resultats» de la feina que Garau va fer per a la seva àrea dins del consistori palmesà.

En roda de premsa, Noguera ha dit que l'estudi que es va encarregar a Garau des d'Urbanisme va costar 15.000 euros i va aconseguir 25,4 milions d'euros de fons Feder per al període 2016-2023. «El treball està fet, és clar i els resultats són impressionants», ha recalcat el tinent d'alcalde que també ha assenyalat que «tot i que no calia, perquè era un contracte menor, hi va haver concurrència i es van sol·licitar pressupostos».

D'altra banda, ha explicat que el pacte entre PSIB i MÉS a l'Ajuntament que estableix que ell assumeixi el càrrec de batle d'aquí a dos mesos «no es pot comprometre» per això «ja que és una cosa feta d'acord amb llei».

Pel que fa a la participació de Garau en unes jornades d'Urbanisme de l'Ajuntament, Noguera ha dit que aquest va participar en elles al costat de molts altres ponents i que se li van pagar 1.000 euros pels treballs realitzats «tal com va taxar l'Escola Municipal de Formació».

Segons ha defensat, «Jaume Garau és un gran economista de prestigi que ha tutelat l'entrada de Malta a la Unió Europea; té un currículum importantíssim, és un dels millors economistes de Balears i era un dels perfils més importants d'aquestes jornades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.